For et par måneder siden fandt jeg svaret: Meatballs! Jeg læste mig nemlig frem til, at ægte italienske mama's putter tilberedt kød og andre andre gode sager i den friske fars, som de bruger til deres kødboller! Og halløj! Jeg havde jo lige et stykke broccoli/oksekødstærte tilbage! Den dag blev en succes med leftover meatballs og siden da, har jeg også gemt selv meget små portioner rester i fryseren.
Her er, hvordan vores meatballs blev sat samme forleden:
INDGREDIENSER:
Friskhakket oksekød
2 æg
Rasp
Salt & peber
Resterne: 3 skiver ost, en halv karbonade og en klat kartoffel/ærtemos
Krydderiblanding med blandt andet chili, hvidløg og oregano
Resterne og krydderiblandingen fik en tur i minihakkeren
Rør blandingen i farsen sammen med rasp, æg, salt og peber.
Form små kødboller, steg på panden og bag eventuelt færdig i ovnen.
De færdige kødboller kan du fx bruge til pasta sammen med en kraftig tomatsovs eller i stegte ris med masser af karry og friske grøntsager.
Velbekomme!
Det var et ret godt tip. Det husker jeg. -Vi bruger f.eks ris rester til bolledejen.
SvarSletDet er også en rigtig god idé! Den skal jeg huske! :)
Slet