Jeg lavede en lækker æblekompot sidste
efterår, men lige meget hvor lækker jeg nu engang synes den var – ja, så fik vi
den ikke spist. Jeg faldt så over en opskrift i det amerikanske mad magasin
Everyday Food (du kan læse mere om det her). Jeg tilpassede opskriften og nu er pandekagerne en fast syndig bestanddel af vores weekend morgener.
INGREDIENSER:
2,5 dl hvedemel
1 spsk sukker
1 ¼ tsk bagepulver
¼ natron
1 nip salt
2,5 dl mælk
2,5 dl æblekompot
1 æg
Bland de tørre ingredienser i en skål og de våde ingredienser i en
anden. Bland begge godt med en gaffel. Jeg kan godt lide store æblestykker i
pandekagerne, men hvis man ikke er til del slags, kan de våde ingredienser eventuelt piskes med en elpisker. Hæld det våde over det tørre og bland det
hele sammen med en gaffel. Steg som klatkager i lidt olie eller smør på en godt
varm pande.
Har hørt, at pandekagerne også er gode med rå reven æble.
SvarSlethilsen Mutti
Hej Mutti! Hvor dejligt at se dig herinde. :) Jeg vil helt klart prøve dem med rå æble også.
SletKnus A