søndag den 1. december 2013

Mindre madspild: Omelet

Endnu en opskrift om madspild og denne her bliver nok den allermest simple. Omeletter er virkelig gode til at bruge små portioner madrester og grøntsager, som du har tilovers.


INGREDIENSER:
Rest af grøntsager, ris eller pasta (her risotto med svampe og spinat)
Æg


Pisk æg og resterne sammen. Og steg som omelet eller æggekage på en godt varm pande med lidt olie.
Jeg lavede en dejlig tyk omelet i en lille pande og lagde lidt skinke imellem 2 stykker.

VELBEKOMME.

4 kommentarer:

  1. Det er en lækker kombination, du der har lavet! Omelet er bare en god måde at få brugt sine rester på. Nogle gange er jeg for dårlig til at huske det. Det er lidt ærgerligt, for der er altid æg i køleskabet :)

    Selv om jeg har spist, sidder jeg og bliver en smule sulten :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, nogle gange er det bare så simpelt, at man ikke kan huske det. :) Men som Stine skrev på et andet indlæg, så er det bare med at putte ting i fryseren og så en gang i mellem se, hvad der kan komme ud af de mange små rester. :)

      Slet
  2. Mmmhmmm! Bliver helt sulten. Omelet er også en klassiker herhjemme og vi laver den også som tømt køleskab. Ikke dårligt

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg skal helt sikkert også til at praktisere omeletten endnu mere. Æg er bare sådan en god ingrediens, når det gælder brug af madrester!

      Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...