En god måde at bruge rester af tilberedte kartofler og grøntsager er: Blinis. Lynhurtigt har man en lækker lille forret af gårsdagens rester. :)
INDGREDIENSER:
Kartoffel/grøntsagsrest (her kartoffelærtemos)
Æg
Mel
Mos grøntsagerne og pisk æg i med en gaffel.
Tilføj mel lidt ad gangen og pisk godt, til du har en tyk pandekagedej.
Steg i olie som små klatkager er brug en blinis pande.
Server lune med kaviar, røget laks eller rejer.
Velbekomme!
I dag var jeg forbi Poeten og Stinemor hvor din blog blev anbefalet. Nu har jeg snuset lidt rundt og må give Stine helt ret du skriver virkelig en fin blog med mange gode ideer. Ligesom Stine er jeg ret vild med din kaninvaskehanske. Laver du dem også med andre dyr? På min blog kører jeg hvert år i november sådan en lille serie med gode ideer til hjemmelavede gaver og hvis jeg må vil jeg rigtigt gerne vise din vaskehanske frem.
SvarSletHej Marina.
SletMange tak for roserne! Det er vældigt pænt af dig. :) Og selvfølgelig må du gerne vise min vaskehandske frem. Jeg har ikke før lavet den med andre dyr, men det er da oplagt! :) Det er vist kun fantasien, der sætter grænser der.
Kh Astrid
Dine opskrifter til at undgå madspild er så dejligt inspirerende! Vi går selv rigtig meget op i ikke at smide mad ud og bruge rester på nye måder, så restemad ikke bare er kedelig :) Keep up the good work!
SvarSletTak, Christel! Jeg synes også virkelig, at det er rigtig sjovt at strække fantasien i madlavningen. Jeg er glad for, at du kan lide at følge med. :)
Slet