lørdag den 5. oktober 2013

Mindre madspild: Forårsruller

Min søster fortalte mig, at hun ofte bruger familiens restemad i forårsruller. Jeg synes altid, det er rart at finde nye måder at bruge rester, så det ville jeg også prøve. Jeg fandt ud af, at det egentlig er ret simpelt.

INDGREDIENSER:
Rester (i mit tilfælde kødsauce med kokosmælk og rødkarry samt stegte ris)
En god bunke fintskåret grønt (her bladbede og porre)
Forårsrulledej (jeg brugte en lækker grov version fra Aarstiderne)
Smagsgivere; fx. hvidløg, chili, soja, fiskesauce, ingefær eller karrypasta




Aarstidernes Madbio har lavet en rigtig fin video, der viser, hvordan du laver dine egne forårsruller og det er den metode, jeg har benyttet.
Mine færdige "ruller" endte dog mere som "pakker", men de smagte dejligt. Næste gang vil jeg forsøge mig med meget mindre olie, så de bliver mindre fedtede.



Velbekomme!

2 kommentarer:

  1. Mums, det ser godt nok lækkert ud. Herhjemme er vi også glade for restemad: grøntagssuppe og tærte er også et par gode forslag :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det er også virkelig gode bud! Jeg bruger tit tærten, men jeg skal da også have prøvet grøntsagssuppen af! :)

      Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...