INDGREDIENSER:
Rester (i mit tilfælde kødsauce med kokosmælk og rødkarry samt stegte ris)
En god bunke fintskåret grønt (her bladbede og porre)
Forårsrulledej (jeg brugte en lækker grov version fra Aarstiderne)
Smagsgivere; fx. hvidløg, chili, soja, fiskesauce, ingefær eller karrypasta
Aarstidernes Madbio har lavet en rigtig fin video, der viser, hvordan du laver dine egne forårsruller og det er den metode, jeg har benyttet.
Mine færdige "ruller" endte dog mere som "pakker", men de smagte dejligt. Næste gang vil jeg forsøge mig med meget mindre olie, så de bliver mindre fedtede.
Velbekomme!
Mums, det ser godt nok lækkert ud. Herhjemme er vi også glade for restemad: grøntagssuppe og tærte er også et par gode forslag :)
SvarSletJa, det er også virkelig gode bud! Jeg bruger tit tærten, men jeg skal da også have prøvet grøntsagssuppen af! :)
Slet